Avantaje sistemelor de vanzari directe / Multi Level Marketing :

-1.oricine poate participa
-2.partenerii/agentii de vânzari sunt independenti.
-3.posibilitatea de a deveni partener  in firma daca indeplinesti anumite volume de  vanzari
-4.existenta unui plan  de marketing si de cariera
-5.vânzarea directa ofera un program de lucru flexibil. Nu ai nevoie de asociați, angajați,
-6.câştigurile sunt pe măsura efortului depus.
-7. posibilitatea de a avea un numar mare de membri in retea
-8.este un sistem care genereaza rulaje   pentru furnizorii de bunuri si servicii
-9.clientul este resplatit pentru munca lui de a promova sistemul
-10 se ofera support  informational noilor membrii
-11.se ofera senzatia ca noul membru face parte dintr-o afacere internationala
-12.produsele comercializate se distribuie exclusive prin reteau de marketing ,nu esxita magazine in care se comercializeaza aceste produse (este interzisa vinzare in magazine in general)
-13.se vind produse de o calitate premium la un pret ridicat ;se adreseaza personelor cu venituri peste medie
-14.comisionele sunt platite de firma  lantului de  parteneri (care recomanda produse )din difereta de pret  rezultata din reducerea cheltuielilor cu  reclama si a  retelei de magazine comerciale.
-15.distributia se face prin curier sau prin  membrii retelei direct la consumator
 -16. livrarea se face numai  de la producator , stocurile sunt  minime
- 17.daca se indeplinesc anumite conditii de volum in reteaua creaata  se poate acorda un  „venit pasiv”
pe o perioada nedeterminata de timp
-18.partenerul poate sa  aduca de noi membri  , vinde produsele  sau ambele variante.
-19. NU exista o obigativitate directa in a cumpara produse
-20.se poate returna produsul ( Garantia de  multumire in unele sisteme)

9 comentarii:

  1. Interesant articolul pe care l-ai scris si destul de bine documentat. Totusi, consider ca anumite aspecte mentionate la dezavantaje reprezinta particularitati ale sistemului de lucru MLM.
    Un dezavantaj poate fi vazut si ca un avantaj, in functie de modul cum privim lucrurile: spre exemplu, daca la patron munca ta din acea luna ar aduce vanzari mai mari si salariul pe care tu l-ai primi ar fi acelasi oare acesta nu poate fi un dezavantaj pe care ti-l ofera jobul cu salariu fix? Asa si in MLM cand vanzarile sunt mari, e super OK iar cand sunt mici :( asta e... important este ca per ansamblu sa se compenseze si sa fii multumit de castig.
    Sa privim si partea buna a lucrurilor si sa ramanem optimisti pentru ca doar asa putem persevera si atinge scopul pe care ni l-am stabilit.
    Am scris ei eu cateva articole pe blogul meu si te invit sa ne impartasesti din exeperienta ta, in ideea ca: cunostintele pe care noi le-am acumulat in domeniul MLM vor fi de folos celor aflati la inceput in aventura MLM :)
    site-ul unde poti vedea articolele este: www.cristinne.ro

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa faci parte dintr-un mlm cu multe proiecte interesante, in special pe cele bazate pe lege. doar vino sa vezi ds ce este vorba si poti castiga bani frumosi.
    0761 979 334 Andreea
    www.salvegroup.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Vand afacere Lyoness Romania cu 3 pachete premium in valoare de 6000 de euro doar cu 3900 de euro.

    Afacerea Lyoness are o valoare de 6000 de euro, o vand cu 3900 de euro si are urmatoarea configuratie:
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness din Romania
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness America
    1 pachet Premium in valoare de 2000 de euro pe matricea Lyoness Africa si Orientul Mijloc

    Beneficiile configuratiei afacerii Lyoness:
    + Afacerea este pe cea mai puternica linie sponsoriala din Romania, si aproape de sponsorii Cristi Lazar si Anca Juganaru (nivelul 6 de cariera) si Alexandru Buzatu si Gabriela Buzatu (nivelul 5 de cariera), sponsori activi cu experienta si rezultate care va vor ajuta sa construiti cu succes afacerea Lyoness.
    + Cele doua plasamente pasive pe America si Orientul Mijlociu nu se mai pot depune in momentul de fata, singura posibilitate de a avea plasamente este de a cumpara plasamentele de la cineva care le-a depus inainte de termenul final. Aceste doua pachete vor aduce 33.000 de euro intr-o perioada estimata de maturizare de 3-7 ani, fara implicarea Dvs. Intrucat sunt plasamente pasive.
    + Fata de intrarea clasica in afacerea Lyoness unde pentru o configuratie asemenatoare ati plati 6000 de euro, prezenta configuratie o puteti cumpara cu doar 3900 de euro.
    + ID-ul are vechime in sistem si spre deosebire de noile inregistrari castigati prioritate la urmatoarele plasamente conform premium rankingului , astfel incat plasamentele Dvs. pasive se vor maturiza mai repede decat ale celorlalti membrii Lyoness mai noi.

    Am intrat in afacerea Lyoness deoarece plasamentele pe America si Africa sunt o sansa unica de a obtine venituri pasive din comertul mondial de produse si servicii. Durata de maturizare a celor doua plasamente este una pe termen mediu-lung intre 3-7 ani insa randamentul de 33.000 de euro este unul foarte bun pentru cineva care are rabdare si nevoie de o sursa suplimentara de venit pasiv. Din pacate in momentul de fata sunt pus intr-o situatie dificila de alegere intrucat am nevoie urgenta de bani deoarece doresc sa urmez in Belgia niste cursuri scumpe de specializare pe profesia mea din domeniul medical.

    Intrucat ma grabesc , afacerea Lyoness o voi vinde primei persoane care va veni cu o oferta serioasa de cumparare. Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei intalniri ma puteti gasi la numarul de telefon 0752.244.074 sau mail g_koo_ansis@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu esti deloc multumit cu "afacerea" Lyoness, din moment ce vrei sa vinzi in pierdere...

      Nici eu nu sunt incantat de sistemul Lyoness, insa eu nu am aruncat cu 2000 de euro in ei.

      Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca, din vanzarile generate, cea mai mare parte a comisionului intra in nenorocirea aia de matrice, iar firma Lyoness foloseste banii care se acumuleaza in matrici (sau in conturile Lyoness, mai precis). Membrii din sistem nici nu inteleg ca vor trece ani multi pana vor incepe sa vada (daca se va vedea) luminita de la capatul tunelului.

      Chiar nimeni nu vede ca Austria porneste cele mai multe asemenea sisteme MLM ?

      Ștergere
  4. Destul de bine documentate avantajele si dezavantajele, insa pui la gramada afacerile MLM si schemele piramidale, care sunt 2 entitati diferite, desi au lucruri in comun.

    Experienta mea (pozitiva) in MLM este cu FM Group: acum, dupa 5 ani, castig intre 5 si 150 de lei lunar, cu singurul efort de a cumpara produse in valoare de 34 de puncte (1 parfum si un gel de dus). Avand in vedere ca nu misc un deget pentru a castiga acesti bani (care sunt putini, insa vin luna de luna), cred ca nu este rau.

    Experientele mele negative cu MLM sunt: GDI si Amway.

    RăspundețiȘtergere
  5. Traieste BIO !
    Alatura-te comunitatii LIFE CARE Romania !
    Comisioane de minim 20%

    Pentru inscrieri, dati click pe linkul de mai jos:
    http://lifecare.iwopop.com/Inscrie-te

    RăspundețiȘtergere
  6. carageavictor@mail.ru
    va dau detalii despre compania iwowwe , ce prezinta si ce viitor are ea pentru toti utilizatorii de telefonie mobila si internet

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai nevoie de un bani urgent pentru a achita facturile și de a soluționa datoriile dacă da email: ramseydickson@outlook.com

    RăspundețiȘtergere