video mlm

26 de comentarii:

  1. Buna ziua. Ati omis sau poate nu ati aflat de cel mai mare MLM al tuturor timpurilor. Acesta esta SCNET. http://www.scnetromania.com/militaru Ca principiu de functionare seamana cu lyoness dar are foarte multe avantaje. Va rog solicitati informatii la alinmilitaru@yahoo.com sau 0726706470

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună!
      Voi fi bucuros să cunoştinţă noastre. Poate că avem interese comune! Domeniul meu de activitate în cadrul companiei de LPGN. Voi fi bucuros să împărtăşesc cu voi.
      Cu placere voi continua comunica cu tine pe Skype, dacă vi se pare de la sine. FACE VIAŢA MAI UŞOARĂ!
      Dacă ai avea întrebări sunt de aşteptare SKYPE: meu: skype. vladimirdimitrov69
      http://eggoflife.com/
      Welcome la cei mai buni ani din viata ta!
      PROGRAMUL PENTRU SĂNĂTATEA NOASTRĂ FINANCIARĂ

      Ștergere
  2. “MONAVIE Romania EUROPA cauta un lider carismatic pentru deschiderea operatiunilor in ROMANIA!
    Reprezint unul dintre managerii MONAVIE EUROPA si caut in acest moment un lider carismatic pentru a extinde afacerea MONAVIE si in Romania.
    Este vorba despre o afacere uriasa, care v-a exploda pur si simplu si in Romania.
    Afacerea a inceput in anul 2005 in SUA si s-a dezvoltat extrem de rapid in intreaga lume.
    Este posibil sa fi auzit deja de MONAVIE, deoarece in anul 2009 a fost desemnata compania nr. 1 in SUA in domeniul produselor alimentare si al bauturilor.
    MonaVie este prezenta astazi in 21 de tari in intreaga lume si acum cucereste Europa!
    In numai 6 ani, MonaVie a realizat vanzari de peste 2 miliarde de dolari, iar dumneavoastra vi se ofera in acest moment oprtunitatea unica de a construi MONAVIE ROMANIA de la temelii.
    Acum este momentul potrivit pentru a alege compania perfecta pentru dumneavoastra!
    Romania urmeaza sa se deschida ca si afacere in curand!
    Aceasta va fi cea mai mare oportunitate pentru un antreprenor carismatic pentru a intra in structura internationala a companiei!
    Acum este momentul Romaniei!”

    MonaVie Romania MLM Timing,mp4 youtube.com
    Prezentarea in premiera a companiei MonaVie În acest video aveţi şansa să descoperiţi marea oportunitate de afacere MonaVie, date despre companie, produse şi...
    http://www.youtube.com/watch?v=WDH2wpbvZuA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am aflat de MONAVIE de la o prietena stabilita in SUA care este membra in acest sistem si as vrea sa intru si eu in aceasta afacere.
      Va rog sa ma tineti la curent daca extindeti afacerea in Romania.(sau poate este deja in Romania,a trecut ceva timp de cand ati postat anuntul).Multumesc.lia_pintea@yahoo.com

      Ștergere
  3. Prieteni, delimitati Lyoness de restul de sisteme MLM:
    - OMV este partener cu Lyoness
    - LUKOIL este partener cu Lyoness
    - LIDL este partener cu Lyoness (AT)
    - Carrefour este partener cu Lyoness (FR, CZ, PL)
    - NEXT este partener cu Lyoness (UK)
    etc

    Au birou in Romania, pe calea Floreasca in Bucuresti.
    Ofera facturi la toate cumparaturile de bonuri valorice.

    Nu esti obligat, fortat, contrans, hipnotizat sa platesti vreun ban, ti se arata intai posibilitatea de FREE MEMBER, fara niciun ban adus de acasa. Poti ramane la acel nivel, nu esti conditionat de altceva, moment in care castigi un mic % din cumparaturile tale.

    Hai sa fim putin lucizi.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. MonaVie a ajuns si in Romania! Una dintre cele mai dinamice afaceri de MLM, datorita planului binar de compensare a avut o cifra de afaceri in cativa ani cat multe companii in zeci de ani! Investeste in sanatatea pe deviza; bea, simte, impartaseste.
    Daca doriti o 'franciza personala' direct pe linia din SUA, nu ezitati a ma contacta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte multe MLM-uri care ofera o sansa omului de rand sa castige bani. Insa pentru asta ar trebui sa investeasca, sa faca un stoc de produse sau sa plateasca inscrierea cuieva pentru a-il avea in structura. Nu vreau sa imi promovez afacerea mea in MLM aici. Cine vrea sa castige bani fara investitie si fara a fi nevoit sa convinga pe cineva ca trebuie sa cumpere un anumit produs pentru a castiga comision, ma puteti contacta. Caut antreprenori, oameni cu viziune, oameni simpli, oameni corecti si oameni care nu trebuie sa pacaleasca pe altii pentru a se ridica in cariera. Toate produsele si serviciile sunt comisionabile in afacerea mea. Nimeni nu plateste nimic pentru a deveni membru. Nu ai nici o obligatie. Inscriere gratuita din toate punctele de vedere( nu platesti un card pentru cel inscris). Deci fara riscuri materiale sau alte riscuri (alocare de timp, seminarii obligatorii, intalniri e.t.c). Cu stima, Cehan Emilian

    RăspundețiȘtergere
  6. Si cam despre ce ar fi vorba Emilian C? Cum puteti fi contactat?

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut tuturor!! acum cel mai tare MLM este IWOWWE, companie americana care are produse in internet video tehnologii!!! a inceput marketigul de mlm in mai 2011, pina atunce a lucrat doar cu corporatii mari!!! intrati pe link si o sa va convigeti! http://Alexlove88.iwowwe.com/

    o sa vedeti ca fondatorii companiei sunt oameni cu nume mari!!
    va invit sa faceti parteneriat in companie, compania ofera 9 tipuri de bonusuri, care nici o companie nu face din lume!

    pentru mai multe detalii apelati +37379730559 sau

    skype; alex_love88

    RăspundețiȘtergere
  8. O descriere a venitului pasiv pe intelesul tuturor gasiti in link-ul din semnatura. Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut

    Va prezint o oportunitate de MLM care va poate starni interesul.
    Este vorba de un sistem MLM de marketing online unde costul initial este de doar 45$ si comisionul de vanzare este de 100%!

    Pentru cei cu experienta in MLM se pot castiga destul de multi bani din aceasta afacere si totul de acasa fara sa fie nevoie de mai mult 1-2 ore pe zi de "munca".

    Pentru mai multe detalii intrati aici:
    http://www.empowernetwork.com/powernw/get-money/

    Un bonus pe care il primiti daca intrati in echipa mea este ca suntem in echipa cu cei mai buni din domeniu(castiga din acest program sute de mii de dolari) si discutam pe un grup privat in Facebook despre afacere, astfel beneficiati de suport.
    Deasemenea in echipa este o baza de date de 500k mailuri targetate unde sunt promovati toti membrii din echipa( veti intra si voi daca veti fi colaboratorii mei.

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea sa amintesc si eu despre o afacere mlm din domeniul wellness in care tot mai multi romani castiga mii de dolari pe luna. Suntem doar cateva mii de romani inscrisi si 700 000 la nivel mondial insa potentialul este imens. In 2012 au fost romani care au primit cate o masina Audi pentru munca lor, pe langa zecile de mii de dolari castigati si chiar s-au calificat pentru a merge gratuit la Las Vegas.
    Compania se numeste Kyani, a intrat oficial pe piata romaneasca in 1 noiembrie 2012, ofera doar 4 produse, suplimente nutritive naturale care au fost aprobate de minister.
    Va dau un exemplu de castiguri, daca inscrii 4 persoane in prima luna castigi deja minim 620 $, sunt romani care au facut mii de dolari in prima luna, si eu am facut sute de dolari. Produsele sunt excelente, avem tot mai multe marturii. Banii ii primim saptamanal pe card Mastercard primit de la Payoneer prin Kyani.
    Aici in Romania tinem conferinte online. Cei care vreti mai multe detalii ma puteti contacta:

    Id Messenger: kyani.adelin
    Site: www.adelintolan.ro/kyani

    Va astept in echipa mea! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce ați zice de o companie MLM care:
    1. oferă înscriere gratuită, adică nu plătești taxa la înscriere,
    2. oferă din strat o reducere de 35% din prețul produselor
    3. care este la început pe piața din Romania,
    4. are produse foarte bune cosmetice și de sănătate(peste 700 de denumiri), la preț accesibil pentru orice persoană (prețul produselor variază intre 5 și 70 de lei la 90% din produse),
    5. nu are comenzi minime,
    6. nu are targeturi ,
    7. la doar un rulaj de 40 de puncte personale, indiferent de statut poti beneficia de comisionul din urma echipei,
    8. poti face inscrieri în toată lumea,
    9. tu decizi cum promovezi produsele si ce reclamă faci (daca dorești sa deschizi un magazin, se poate, dacă dorești să-ți faci un site, din nou se poate)
    10. participi la programele de promovare încă din prima lună, în urma acestor programe poți câștiga premii de la produse până la mașină, apartament, călătorii în capitalele lumii, în China și chiar o croazieră pe mare.
    11. Care oferă tuturor dreptul de a deschide un depozit de produse în orașul său,din urma căruia câștigă un profit între 5-20% din rulaj, indiferent cui ar vinde produsele, echipei lui sau altei echipe.

    Toate aceste avantaje și multe altele, le oferă Corporația TianDe (Desăvârșire Cerească).
    Daca dorești să beneficiezi de toate acestea mă poți contacta:
    Id mess: tianderomania
    Skype: ninelus87
    Tel:0741502696

    RăspundețiȘtergere
  12. Traieste BIO !
    Alatura-te comunitatii LIFE CARE Romania !
    http://lifecare.iwopop.com/Inscrie-te

    RăspundețiȘtergere
  13. Caut persoane serioase pentru a dezvolta o afacere in sistem network marketing in faza de pre-lansare in Romania bazata pe consumatorii de cafea.Pentru detalii ma puteti contact la 0746.518.917 sau email: visovan_ionut@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am lucrat deja cu cateva Companii amintite mai sus, si traiesc doar din MLM de 12 ani. Acum lucrez doar cu 2 Companii din domenii diferite. De una s-a amintit deja mai sus si o am ca activitate secundara. Intre timp m-am autorizat ca Nutritionist si organizez Cursuri Practice de Nutritie, Reechilibrare si Intretinere. Celor din MLM-uri cu suplimente nutrtive si care vor rezultate imediate cu clientii lor va propun o colaborare prin care sa va cresteti nr de clienti multumiti, adica nu trebuie sa renuntati la afacerea actuala, ci sa vi-o dexvoltati. Contact: vodafone 0724.370.940; cosmote 0761.684.683

    RăspundețiȘtergere
  15. In ziua de astazi trebuie sa fim atenti de unde cuparam produse fie el bio sau nu

    RăspundețiȘtergere
  16. Probabil te-ai saturat de promisiuni cu venituri fabuloase si imediate. Cu iLA poti castiga doar un venit sigur si convenabil lucrand de acasa, de la calculator. Daca esti serios si perseverent, venitul tau lunar poate fi de 500-1.000 $ (sau chiar mai mult). Nu vinzi nimic, nu cumperi nimic, investesti numai 10$/luna. Si mai ai nevoie de 3 amici care sa faca acelasi lucru.
    Toate detaliile sistemului sunt prezentate in acest film de 14 minute:
    http://www.youtube.com/watch?v=bt4ZjaO8H5I
    Daca esti hotarat si vrei sa te inscrii, click pe formularul de inscriere:
    http://www.iLivingApp.com/nicolgam/
    Daca ai nelamuriri, iti ofer consiliere. Contact: skype - scorpyon5, sau e-mail (acelasi ID)

    RăspundețiȘtergere
  17. Daca ati castigat bani din toate afacerile propuse mai sus sau din alte afaceri te invit intr-un club de turism. Vei putea face rezervari nenumarate la cele mai mici preturi pentru tine si cei dragi tie. Iar daca doresti poti incepe si o afacere, fara targete si fara obligatii. Email : calatoriiavantajoase@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. http://fmgroup-1.empowernetwork.com/blog

    RăspundețiȘtergere
  19. Timpul si pozitia in care incepi o afacere conteaza cel mai mult!
    Pentru romanii din USA sau Canada exista o astfel de oportunitate.
    Contactati-ma cat mai repede posibil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti da click pe numele meu in comentariul de mai sus, sau pur si simplu click aici http://www.secretsponsoring.com/work-with-me/

      Ștergere
  20. Bună!
    Voi fi bucuros să cunoştinţă noastre. Poate că avem interese comune! Domeniul meu de activitate în cadrul companiei de LPGN. Voi fi bucuros să împărtăşesc cu voi.
    Cu placere voi continua comunica cu tine pe Skype, dacă vi se pare de la sine. FACE VIAŢA MAI UŞOARĂ!
    Dacă ai avea întrebări sunt de aşteptare SKYPE: meu: skype. vladimirdimitrov69
    http://eggoflife.com/
    Welcome la cei mai buni ani din viata ta!
    PROGRAMUL PENTRU SĂNĂTATEA NOASTRĂ FINANCIARĂ

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua

    Cautam persoane care doresc sa castige luna de luna de fiecare data cand cineva foloseste gazul sau curentul electric.
    Oferim cursuri de pregatire si materiale necesare desfasurari activitatii.
    Pentru inscrieri http://www.reformaenergiei.ro/ copletati datele dumneavoastra (pf sau pj) selectati tip agent Nou si cod superior 2860
    Inregistrarea pentru videoconferinta se face la adresa. http://www.anymeeting.com/PIID=EA57D982844B3E aceasta se va tine vineri la 20.45
    Aici puteti descarca prezentarea afacerii http://www.trimit.ro/download/dde4952e3874b24df8091b3e4b62e501/859525573f93fa0ea6d36e005f57ab1b/
    Trebuie sa tineti cont de faptul ca pentru a putea accesa biroul dumneavoastra virtual trebuie va activati, platind suma de 95 ron utilizand formularul de depuneri.
    Societatea noastra doar intermediaza vanzarea, contractul final se incheie cu furnizorul celui mai mic pret, ales de noi si agreat de beneficiar.
    Castigul dumneavoastra variaza in functie de contractele incheiate atat individual cat si cu echipa formata.
    Comisionul pe contract pleaca de la 50% si creste in functie de numarul de membrii ai echipei dumneavoastra si contractele incheiate de acestia.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună ziua tuturor!
    Invit pentru colaborare oameni care știu să deosebească o oportunitate bună de una fară perspectivă în domeniul MLM. Sunt multe companii care promit rezultate pentru consumatorii produselor lor și venituri fabuloase celor ce fac parteneriat cu ele. În realitate, lucrurile stau diferit. Ceia ce doresc să vă propun este cu totul diferit! Cu LifePharm Global Network lucrurile stau cu totul diferit! Ca exemplu, puteți vedea aici ce a facut produsul companiei pentru soția mea și pentru mama mea( https://www.youtube.com/watch?v=H-CoPYc436c și https://www.youtube.com/watch?v=oyrrnpUaM98), iar din punct de vedere financiar, compania deține din 2013 locul întîi în lume din punct de vedere al remunerării partenerilor săi. La ora actuală, planul de marketing al companiei este cel mai reușit din lume și combină patru tipuri de planuri de marketing! România, ca și celelalte țări europene, este pe cale de deschidere pentru această oportunitate! Dar, înainte de a lua o decizie, vă invit să priviți materialul video. Nu ratați ocazia de ai ajuta pe cei suferinzi din punct de vedere fizic și material!
    Cine are urechi de auzit, să audă!
    Contacte la: Skype - costea123, tel. +1514 357 6760, email - arapancostea@yahoo.com. Cine are urechi de auzit, să audă

    RăspundețiȘtergere
  23. Real câștiguri pasive în numerar!
    Dacă sunteți mulțumit de promisiunile și doriți să câștigați bani cu o companie de încredere și
    astfel încât să puteți face acest lucru sau nu veți fi surprins:
    acces web: http://likesxlxproromanian.atwebpages.com/

    RăspundețiȘtergere